Ali je Buksel lahko več kot samo portal za rabljene knjige?

21. marec 2018

Ali je Buksel lahko več kot samo portal za rabljene knjige?

Buksla ste  poznali bolj ali manj kot spletni portal za prodajo, menjavo, nakup rabljenih knjig. Nekateri ga pridno uporabljati, drugi ne veste kaj bi z njim počeli, nekateri ga pa mogoče sploh ne poznate.

Na kratko, da vam osvežimo spomin in vas popeljemo na kratko Bukslovo potovanje.

Buksel.net je spletni portal, kjer rabljene knjige ( časopisi, revije ) dobijo nov pomen oziroma lahko rečemo da dobijo nov dom. Najbrž vas je veliko, ki redno vašim malčkom prebirate zvečer pravljice, moji so navdušeni nad to navado. Celo napisno imamo kateri dan kdo izbira pravljico, da ne pride do prepira čigava se pa danes bere ali pa do prepozne ure, ker čisto padejo notri v raznorazne zgodbe. Drugi se s knjigo radi zamotite ob dolgih zimskih večerih, čeprav bi mogoče bilo bolje iti na sprehod na mrzel zimski zrak, ampak nas toplina doma tako prijetno razvaja. Nekateri pa mogoče prebirate samo priročnike, ker še vedno velja Kar se Janezek nauči, to Janezek zna. Kakorkoli, vsi tako ali drugače poprimemo za knjigo, če ne drugače vsi pišemo svojo edinstveno knjigo življenja.

Da se pa na knjigah, ki jih običajno tako radi kopičimo doma, ne nabira prah, pa Buksel ponuja rešitev. Ta gospodič, če ga lahko tako poimenujemo, Buksel namreč, vas popelje v svet rabljenih knjig (časopisov, revij), kjer jih lahko prodate, zamenjate, posodite ali pa samo podarite. Ima pa še eno prijetno lastnost. Velikokrat imamo željo po kakšni novi-stari knjigi, ki se jo ne da nikjer kupiti, mogoče se jo ne da niti v knjižnici izposoditi ali si jo ne moremo privoščiti. Kakorkoli, želimo si dotično knjigo. In kaj storimo? Preprosto na Busklu povemo, da jo iščemo in tako lahko pridemo na preprost način do želene knjige.

Toliko na kratko kaj vam je do sedaj Buksel ponujal. Najbrž ste pa radovedni, kako je lahko Buksel več kot samo portal za rabljene knjige. Preprosto. Da boste še rajši brskali po rabljenih knjigah in mogoče kdo postane celo navdušen bralec, bomo z veseljem delili z vami zanimivosti. Tedensko bomo predstavili neko knjigo, mogoče bo nova na knjižnih policah, mogoče bo kakšna iz vaših ponujenih ali pa kar ena, ki bo tisti trenutek želela biti izpostavljena. Ker je vedno več posnetih filmov po knjigah, vas bomo povabili tudi v svet filma. Lahko, da bomo izpostavili kakšen zanimiv film, na katerem se nabira prah ali pa, ki je ravno prišel v kinematografe, da vas preselimo iz udobne sedežne v kino. Hkrati pa bomo za vas prebirali tudi revije in časopise ali pa vam samo preprosto podali zanimivosti, novosti, debate, intervjuje...na področju športa, prehrane, mode, starševstva, partnerstva ali pa vam napisali samo kakšno prijetno misel za lepši dan. V glavnem, tale gospodič Buksel vas ne bo pustil ravnodušne :)

Ker pa imamo vsi svoje zgodbe, izkušnje, mnenja,...si želimo, da ste slišani tudi vi. Vabljeni, da pri objavah delite to z nami.

Smo kmalu spet skupaj, do takrat pa en lep Bukslov pozdrav.

"Sončni vzhod prebuja naravo, branje knjig razsvetljuje glavo." (Mongolski pregovor)
Arhiv objav

Komentiraj prispevek


Anketa

Kdaj oz. kje najraje berete knjige?
Oddaj glas Arhiv anket