O Bukslu

Buksel.net NI spletna knjigarna. Buksel.net NI "second hand" trgovina z literaturo. Buksel.net NI skladišče za odpadni knjižnji material. Torej KAJ Buksel.net pravzaprav je?

Buksel.net je spletna stran za za menjavo, posojo, prodajo in podarjanje knjig, učbenikov in ostale tiskane literature. Uporaba portala je popolnoma brezplačna, namenjena pa vsem tistim, ki želijo pobrisati prah iz knjižnjih polic ali pa preprosto narediti nekaj dobrega, t.j. podariti knjigo nekomu, ki jo morda resnično potrebuje.

Resda živimo v obdobju, ko so zelo popularne t.i. "žepnice", ki se jih da kupiti skorajda že po sibmolični ceni, toda sčasoma se nam tudi žepnic nabere veliko in zakaj je morda ne bi komu podarili, ali pa zamenjali za kako drugo. Vsekakor pa smo dobili dober odziv od staršev s šoloobveznimi otroci, ki lahko na enostaven način poiščejo knjige za novo šolsko leto, knjge in učbenike pa ponudijo tistim, ki jih sedaj potrebujejo.

Skratka lahko bi naštevali še veliko primerov, a kdo bi hotel prebirati teorijo. Raje se posvetimo praksi in vsi skupaj pobrskajmo po spletni strani, za vsakega se kaj najde. In prepričani smo, da ima vsakdo kako knjigo, ki bi se je rad "znebil" :)

Želimo vam prijetno branje.